Indkøbskurv

Din vogn er tom

Fortsætte med at handle

ViaBill del betaling

.
.
Det betyder for dig som kunde, at du nemt og hurtigt kan købe det, du ønsker her og nu i vores webshop, men først betale, når du vil.

Med ViaBill skal du ikke have nogle penge op af lommen her og nu. Du skal blot trykke på ViaBill betalingsknappen i vores checkud, hvorefter du gennemfører en handel uden at betale noget.

Du vil efterfølgende få tilsendt en email fra ViaBill, hvor de skal bruge dine oplysninger for at tilmelde dig som betaler igennem ViaBill.
.

Hvad koster ViaBills betalingsservice?

Du kan betale din opkrævning gratis via. din netbank, men du kan også bare slappe af, og lade ViaBill håndtere betalingen på forfaldsdatoen - helt uden, at du skal foretage dig noget som helst. Betalingsservice koster blot kr. 39 pr. opkrævning, og sikrer altså, at du slipper for dyre rykkere- og inkassoomkostninger. Det er faktisk kun såfremt at ViaBill ikke kan trække beløbet på dit betalingskort, at du vil kunne modtage rykkere.

Du kan og afdrage uden omkostninger via ViaBill når din ordre ikke overskrider en værdi af DKK 2.000,-. Er beløbet under 2.000,- afdrages der over 12 mdr. og med 0 kr. i renter og gebyr, tilbydes her altså en gratis afdrags ordning.

Køb med ViaBill fra 2.000 og op til 10.000 kr. er med renter, de gældene rentesatser kan ses på ViaBill´s hjemmeside og vil blive oplyst i betalings processen efter ViaBill er blevet valgt.

>>> se mere på viabill.dk