Indkøbskurv

Din vogn er tom

Fortsætte med at handle

SKOVLUND sofabord

Design og kvalitet betyder alt for os. Vi elsker Dansk og Italiensk design, og vi synes, det ville være en god kombination. Vi ønskede at tilføje smule spænding til den rå og minimalistiske skandinaviske stil. Sådan kom ideen til et "SKOVLUND" sofabordsprojekt.
.
.
.
.
.
.
.
Kærlighed til naturen og traditionelt håndværk. En træbordplade skaber et varmt og rart indtryk, samtidig med den holder i mange år, såfremt den bliver korrekt vedligeholdt.
.
.
.
.
.
Massiv valnød træ. Træet har sin oprindelse i det østlige Nordamerika. Træets farve er en kombination af den mørkebrune kerne og den lyse indramning.
Valnødtræet er et forholdsvis lille træ med en meget varm glød, samtidig med at den har en utrolig flot struktur.
.
.
.
.
Vi går ikke på kompromis med kvalitet eller materialer. Vores uddannelse og mange år i branchen har sikret, at vi gennem vores samarbejde med leverandører altid får de bedste mellemprodukter eller produkter.
.
"SKOVLUND" Kaffebord. "Skovlund" filosofi - vend tilbage til den gamle håndværksskole og god kvalitet, smid ud mindre affald. Beskyt vores natur og miljø..." Det er derfor, bæredygtighed er udgangspunktet for alle vores nye projekter. Lige fra de første ideer til det endelige produkt
.
.
.
.
Bordet er inspireret af skandinavisk minimalisme og Italiensk design. Naturmaterialer (massiv valnødtræ og egtræ) kombineret med detaljer som en farve kant og pulver lakeret metalben i RAL farver gør bordet unikt trods dets enkelhed.
.
.
.
.
Bordet har modtaget en hæderspris for "Skovlund" sofabord project på "3rd European Product Design Awards" i "Home Interior - Products Interior Furniture" kategorien.
.
.
.
.
.