Model SK 2019

.
.
Vi siger ikke kun "håndværk", vi laver egte håndværk.
Model SK 2019 handler om kærlighed til håndværk og design. Vi elsker design og ting af høj kvalitet. Derfor kom ideen til et "SK 2019" projekt. Alt er fremstillet i hånden på vores værksted i Vestjylland tæt på Vesterhavet og naturområdet, Skjern Enge.
.
.
 
.
.
.
Om smukt håndværk af naturens egne materialer produceret i hånden med Vestjysk omhyggelighed. 
.
.
.
.
Retro, design, klassiske møbler er vores passion og arbejde. Vi er professionelle håndværkere og vi fremstiller møbler selv med stor respekt og kærlighed for det originale håndværk.
.
.
.
.
Vi blev inspireret til denne stol af vores mester Svend Skipper. Derfor kalder vi denne lænestol - model SK 2019. Vi fik mange værdifulde råd og tips på et møde fra mesteren Svend. Vi er rigtig taknemmelig, tusind tak Svend !
.
.
.
.
Vi samarbejde med møbel snedker, håndværker for at lave helt ny trækonstruktion. Helt ny polstring, syning, ombetrækning osv vi lave alt selv. Det tog lag tid at lave helt ny model, prototyper osv. Vi er rigtig glad for den.
.
.
.
.
Der er to versioner af SK 2019. 
Model SK 2019 med fast sædepolstring og model SK 2019 Classic med løse sædehynde. Der er også en SK 2019 Dyne - version med specielt rygpolstring ligner en dyne i soveværelset.
.
.
.
.
.
.
model SK 2019 Classic -Dyne, med løs sædehynde og fast sædepolstring
.
Sofa model SK 2019
.
.
.
Skammel model SK 2019
.
.
.
.
.
.
Uddannelse, erfaring og vores fremstillingsteknologi vi er så umådeligt stolte af.
Dansk købeloven giver to års reklamationsret men vi ved godt, hvad vi gør, vi er sikre på vores kvalitet og derfor vi giver fem års garanti på lænestolen model SK 2019.
.
.
.
.
Kig forbi eller kontakt os hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om lænestolen. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig.