Indkøbskurv

Din vogn er tom

Fortsætte med at handle

Om os

"Creativity is the power to connect the seemingly unconnected"
William Plomer
.

“Når du køber noget af en håndværker, køber du ikke bare en simpel ting.

Du køber hundredvis af timer anvendt på eksperimenter, fiaskoer og succeser. Du køber dage, uger og måneder af frustration og øjeblikke af ren glæde.

Du køber ikke kun en ting eller et objekt, men et stykke af et hjerte, en del af en sjæl; en periode af en anden persons liv"  - MayB

.

.

HVEM VI ER ?

.
Naturen, håndværk og kavlitets materialer dét er vores største inspiration i alt, hvad vi laver. Vi fremstiller håndlavede møbler selv og vi samarbejder med de mest erfarne håndværkere i branchen. At formidle, at skabe et udtryk og at kreere. Dette er nogle af de vigtigste og mest bærende elementer inden for design. Design er en af de bærende elementer hos os. Vi brænder for dette fag, er det fordi vi ved, hvad vi kan, og fordi vi elsker det, vi laver.
.
.
.
.
Vi er håndværker, Dansk design og klassiske møbler er vores passion. Vi er stolte af vores uddannelse, over 25 års erfaring og tradition. Vi fremstiller møbler selv i Vostrup tæt på Ringkøbing Fjord og naturomradet Skjern Enge. Stor opmærksomhed på enhver detalje, ægte håndværk og kvalitets materialer er hemmeligheden bag vores møbler. Vi anvender traditionelle teknikker for at give møbler sin helt egen sjæl og karakter.
.
.
.

.

.

.
.

FRA IDE TIL VIRKELIGHED

.
Model SK 2019 blev skabt i samarbejde med vores "mester" - Svend Skipper. Vi blev inspireret til denne model af Svend Skipper. Derfor kalder vi denne lænestol - model SK 2019. Vi fik mange værdifulde råd og tips. Vi er rigtig taknemmelig, tusind tak Svend !
.
.
Bæredygtighed er udgangspunktet for alle vores nye projekter. Lige fra de første ideer til det endelige produkt.
Vi elsker Dansk og Italiensk design, og vi synes at det er en perfekt kombination. Vi ønskede at tilføje smule spænding til den rå og minimalistiske skandinaviske stil. Sådan kom ideen til et "SKOVLUND" sofabordsprojekt.
.
.

"SKOVLUND" SOFABORD

.
.
.
.

"SKOVLUND" FILOSOFI

.
"SKOVLUND" filosofi og sofabord i én. En filosofi, der siger "Vend tilbage til den gamle håndværksskole og god kvalitet, smid ud mindre affald. Beskyt vores natur og miljø..."
.
.
.
.

INSPIRATION

.
"SKOVLUND" design er inspireret af skandinavisk minimalisme med omhu for detaljer. Naturmaterialer (massiv valnødtræ) kombineret med detaljer som en rød kant, hvidlakeret metalben gør bordet unikt trods dets enkelhed. 
.
.
.
.

KVALITET

.
Vi bryder os ikke om masseproducerede møbler i en ringe kvalitet. Derfor finder du hos os kun møbler, som er forarbejdet efter de fineste principper for godt håndværk og i materialer af den bedste kvalitet. 
.
.
.

HÆDERSPRIS

Vi har modtaget en hæderspris for "Skovlund" kaffebord project på 3rd European Product Design Awards i "Home Interior - Products Interior Furniture" kategorien.
.

"Skaven Danmark har modtaget pris i årets The European Product Design Award.

Firmaet Skaven Danmark/ Retro Galleri har som den eneste danske virksomhed modtaget pris i årets The European Product Design Award 2019. Ærefuld omtale blev tildelt til sofabordet ”Skovlund” designet af Rafal Dziurka. Sofabordet er fremstillet i massiv valnødtræ kombineret med en rød kant og hvidlakerede metalben..."

.

.
.

.

Vi elsker at se på smukt design. Vi kan selvfølgelig godt lide at se på vores eget. Men vi ser også på andres.

Vi vil gerne tilbyde mindre kendt i Danmark men verdensberømt design klassikere og ikoner.

 

.

.

Bliv en del af et bæredygtigt initiativ, hvor dansk design, håndværk og kvalitet er i fokus.

Har du en butik, en webshop og kunne du godt tænke dig at forhandle eller bruge vores produkter ? Skriv bare til os. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig.