Om os

"Creativity is the power to connect the seemingly unconnected"
William Plomer
.
Vi siger ikke kun "håndværk", vi laver egte håndværk på vores værksted i Vestjylland tæt på Vesterhavet og naturområdet, Skjern Enge.
.
Naturen, håndværk og kavlitets materialer dét er vores største inspiration i alt, hvad vi laver. Vi fremstiller håndlavede møbler selv og vi samarbejder med de mest erfarne håndværkere i branchen. At formidle, at skabe et udtryk og at kreere. Dette er nogle af de vigtigste og mest bærende elementer inden for design. Design er en af de bærende elementer hos os. Vi brænder for dette fag, er det fordi vi ved, hvad vi kan, og fordi vi elsker det, vi laver.
.
.
.
.
"SKOVLUND" filosofi og sofabord i én. En filosofi, der siger "Vend tilbage til den gamle håndværksskole og god kvalitet, smid ud mindre affald. Beskyt vores natur og miljø..."
Det er derfor, bæredygtighed er udgangspunktet for alle vores nye projekter. Lige fra de første ideer til det endelige produkt.
Vi elsker italiensk design, og vi synes, det ville være en god kombination med den skandinavisk. Vi elsker ting af høj kvalitet i godt design. Tilføje noget spænding til rå og minimalistisk skandinavisk stil. Sådan kom ideen til et "SKOVLUND" sofabordsprojekt. 
.

"SKOVLUND" SOFABORD

.
.
.
Vi bryder os ikke om masseproducerede møbler i en ringe kvalitet. Derfor finder du hos os kun møbler, som er forarbejdet efter de fineste principper for godt håndværk og i materialer af den bedste kvalitet. 
.
.
.
.
"SKOVLUND" design er inspireret af skandinavisk minimalisme med omhu for detaljer. Naturmaterialer (massiv valnødtræ) kombineret med detaljer som en rød kant, hvidlakeret metalben gør bordet unikt trods dets enkelhed. 
.
.
.
Vi har modtaget en hæderspris for "Skovlund" kaffebord project på 3rd European Product Design Awards i "Home Interior - Products Interior Furniture" kategorien.
.

"Skaven Danmark har modtaget pris i årets The European Product Design Award.

Firmaet Skaven Danmark/ Retro Galleri har som den eneste danske virksomhed modtaget pris i årets The European Product Design Award 2019. Ærefuld omtale blev tildelt til sofabordet ”Skovlund” designet af Rafal Dziurka. Sofabordet er fremstillet i massiv valnødtræ kombineret med en rød kant og hvidlakerede metalben..."

.

.
.

.

Vi elsker at se på smukt design. Vi kan selvfølgelig godt lide at se på vores eget. Men vi ser også på andres.

Vi vil gerne tilbyde mindre kendt i Danmark men verdensberømt design klassikere og ikoner.

 

.

.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG ?
.
Hvis du har brug for hjælp, skriv bare til os. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig.