Indkøbskurv

Din vogn er tom

Fortsætte med at handle

RM58 af Roman Modzelewski

.
.
.
RM58 er et eksempel på et mindre kendt i Danmark men verdensberømt design ikoner. Lænestolen udstilles bl.a. på MoMa-museet i New York. Designet og håndlavet i 1958 af prof. Roman Modzelewski. 
.
.
.
 .
.
En af de tidligst overlevende prototyper blev købt til den permanente designkollektion af Victoria and Albert Museum, London.
.
 .
.
 
RM58 produceres i Europa af nøje udvalgte materialer af højeste kvalitet.
.
.
RM 58 inspiration
.
.
.
.
215 muligheder til benfarve. Pulverlakeret drejende stålben i RAL farver.
.
.
.RM58 soft: polstring i høj kvalitets møbeluldstof eller kvalitets læder. Lidt større sæde fremstillet af kvalitets polstret skum sikrer komfort og optimal brugsværdi i den unikke historiske design form. Dobbelt stikning hele vejen rundt. Pulverlakeret drejende stålben i RAL farver.
.
.
.

.

 

 .

 

RM58 classic: Multi-lags sammensat forstærket glasfiber, dækket med farvet gelcoat. Pulverlakeret drejende stålben i RAL farver.
.
.
Glasfiber-forstærket plast, som vi bl.a. kender fra vindmøllevinger, skibe, tanke og både, er i dag det næstmest udbredte kompositmateriale efter armeret beton.
 

RM58 matte: Fremstillet af LDPE plast. LDPE er et termoplastisk materiale, der i forhold til andre polyethylener er meget sejt og fleksibelt. Fremstillet termisk rotomolding. Pulverlakeret drejende stålben i RAL farver.

.

.
.
sådan er RM 58 fremstillet
.
.
.
Hvis du har brug for hjælp, skriv bare til os. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig.
.
.
.